Flytting privat

Vi hjelper deg med flyttingen din!

Flytting er en stor forandring. Ikke sjelden betyr det en mye tid og stress. Du kan slappe av, lade opp batteriene og komme i gang i ditt nye hjem på en god måte. Vi hjelper nesten hver dag privatpersoner med flytt. Uansett hvilke utfordringer somoppstår, kan vi håndtere dem. Det inkluderer oppgaver som håndtering av spesielle gjenstander, tung løfting eller lange transportavstander.

Hvis du som kunde har spesielle ønsker, tar vi selvfølgelig hensyn til disse. Vi er vant til å tilpasse og kan også tilby en rekke effektive og rimelige tjenester i forbindelse med husholdningenes bevegelse. For eksempel kan ditt gamle hjem trenge riktig rengjøring. Du kan også velge å lagre deler av hjemmet ditt for å holde det trygt og sikkert i en kortere eller lengre periode. God kommunikasjon og et godt humør er to andre viktige stykker av puslespillet, slik at den private bevegelsen blir en positiv opplevelse.

God kommunikasjon og et godt humør er to andre viktige stykker av puslespillet, slik at den private bevegelsen blir en positiv opplevelse.

Beregning av flyttehjelp

Bolig: Vi anbefaller: Beregned arbeidstid
1 rok (20-40 kvm) 2 personer, 1 flyttebil ca 2-3 timer *
2 rok (40-70 kvm) 2 personer, 1 flyttebil ca 3-6 timer *
3 rok (70-90 kvm) 2 personer, 1 flyttebil ca 5-7 timer *
4 rok (90-110 kvm) 3 personer, 1 flyttebil ca 5-8 timer *
5 rok (110-130 kvm) 3 personer, 2 flyttebiler ca 6-9 timer *

* Avhengig av tilgjengeligheten til lasting og lossing, antall etasjer og om det er tilgang til heis. Tidspunktet for kjøring hjemme og borte er ikke inkludert i vår estimerte arbeidstid. Vi belaster fra det tidspunktet vi forlater vårt kontor til vi kommer tilbake til vårt kontor. Minste kostnad er 3 timer per oppgave.

Buy now